Rólunk - Válts egészségre!

Válts egészségre! – Budafoki Egészségközpont

Helyszín:

A Válts egészségre! program küldetése, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a megelőzés fontosságára, segítsünk a kereskedelmi piacon fellelhető termékek közül kiválasztani az igazán kiváló minőségűeket. A termékeket elérhető áron szerezzük be a gyártóktól és forgalmazóktól, hogy ne okozzon problémát a cukorbetegségben, glutén- és/vagy laktózérzékenységben, esetleg más intoleranciában szenvedőknek a specifikus élelmiszerek megvásárlása, valamint elérhetővé tegyük az egészségtudatos élethez szükséges jó minőségű termékek beszerzését.

Folyamatosan biztosítjuk az ingyenes egészségügyi szűréseken, tanácsadásokon és életmódtanfolyamokon való részvétel lehetőségét.

Céljaink elérése lehetetlennek tűnt sokak számára programunk elindításakor, hiszen az óriási rezsiköltségek nem tennék lehetővé a tisztességes profitot nélkülöző, nyomott áron történő értékesítést. Sokan nem látták azt, hogy programunk célját ilyen feltételek mellett is elérhetjük, ha megvan a program résztvevői között egy mostanság gyakran elfelejtett tulajdonság; az összefogás.

A programban megtörtént az összefogás!

Összefogtak kereskedelmi vállalkozások, orvosok, egészségügyi vállalkozások, közismert emberek, közszereplők, élelmiszerfejlesztők, a XXII. kerületi önkormányzat az emberekért, értünk. Összefogtak, és azt üzenik: az emberek egészsége a legfontosabb érték.

Köszönjük nekik.

A jelkép

Az apró sikerek boldogabbá, könnyebbé teszik életünket. Győzhetünk a betegségek felett, akár úgy, hogy megelőzzük, akár úgy, hogy leküzdjük őket, vagy megtanulunk kiegyensúlyozottabban együtt élni a visszafordíthatatlanokkal. Legyőzhetjük felesleges kilóinkat, rossz szokásainkat, a minket érő ártalmas hatásokat. Ezekhez az apró győzelmekhez nyújtunk segítséget, ezért választottuk a győzelem jelét a program jelképének.

Az egészségkártya

Az egészségkártya alanyi jogon, térítésmentesen jár minden XXII. kerületi lakos számára. Az egészségkártya a Válts egészségre! program összes szolgáltatásának igénybevételére, valamint vásárlási kedvezményre is feljogosítja a tulajdonosokat.

A Budafoki Egészségközpont-on túl további egészségkártya-elfogadó helyeken is igénybe vehetők a kedvezményes szolgáltatások (egészséggel, megelőzéssel foglalkozó szervezetek, intézmények, cégek, üzletek).